Ons portal

Het monitoren van in- en uitgaande transporten wordt eenvoudiger dankzij slimme digitale portal van DataRoute. Dankzij het portal van DataRoute verloopt het inzichtelijk maken van afvalstromen nu sneller en nauwkeuriger.

Het portal van DataRoute maakt moeiteloze communicatie mogelijk tussen de partijen die betrokken zijn bij de afvoer van bijvoorbeeld afvalstoffen. Bovendien biedt het systeem zekerheden, zoals beveiligde opslag op centrale servers en back-ups in the cloud om gegevens te beschermen tegen verlies of onbevoegde toegang.

Gebruikers kunnen met hun persoonlijke codes inloggen en precies zien en beheren wat voor hen belangrijk is. Het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen kan gemakkelijk op de hoogte worden gebracht en gegevens kunnen eenvoudig worden ingevoerd via een computer, smartphone of tablet.

Digitale registratie is niet alleen efficiënter, maar ook duurzamer. Het bespaart papier, drukinkt, ordners en ordnerkasten. Het gaat tenslotte om de informatie, niet om enorme hoeveelheden formulieren.

Met aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen, werking volgens de EBA-standaard, heldere communicatie tussen alle betrokken partijen zonder misverstanden, real-time online inzicht in transportstromen en geautomatiseerde rapportages biedt dit digitale programma vele voordelen. Daarnaast is het niet fraudegevoelig en draagt het bij aan Milieu Verantwoord Ondernemen door geen CO2-uitstoot en verspilling van grondstoffen.

DataRoute, lid van coöperatie Duurzame Leverancier, biedt een gebruiksvriendelijke app met functies zoals bediening van een weegbrug vanuit de cabine en inzicht in alle transportdocumenten. Of je nu enkele of honderden transporten per week doet, de DataRoute-app is er om je te helpen!

Nieuws

DataRoute heeft een nieuwe App
DataRoute heeft onlangs een revolutionaire app gelanceerd die het leven van chauffeurs een stuk gemakkelijker maakt. Met slechts een paar tikken op je smartphone kun je nu al je vrachtdocumenten ontvangen en beheren.

Bedrijfswagen wegen
Vaak worden busjes vol gestouwd met gereedschap en onderdelen om goed voorbereid op de klus aan te komen. Hierbij wordt vaak niet gelet op het maximale gewicht van het voertuig. Ieder voertuig heeft namelijk een maximaal toegestaan gewicht dat niet mag worden overschreden.

Wij werken onder andere voor: